Hotstone massage


Hotstone massage is verrassend, heilzaam en uniek.

Bij deze diepgaande massage wordt gebruik gemaakt van gepolijste stenen van verschillende formaten, die tot een temperatuur van Ī45 Š 50 graden worden verwarmd. Tijdens het masseren met deze stenen, zal de genezende warmte-energie diep in uw gewrichten en spieren doordringen.
 

De hotstone massage gebeurt met een natuurlijke basisolie eventueel voorzien van een essentiŽle olie


De hotstone massage is uitermate geschikt tegen vermoeidheid en stress en is ook een weldaad voor mensen met acute en chronische spierproblemen of zenuwpijnen en gewrichtsklachten zoals reuma. Ook werkt dit goed bij elk gevoel van onevenwichtigheid in je lichaam en is vooral geschikt voor mensen met rug en/of nekpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding, of algehele moeheid.

De hotstone massage is een speciale ervaring op zich waaruit u vele dagen later nog energie put, ook als u geen klachten heeft.

De warmte dringt door in de spier en verlicht spanningen. De toepassing van warmte vergroot het gevoel van welzijn en geeft de masseur ook de kans om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam.

Hotstone massage is per definitie zeker voor mensen die gewoon eens lekker hun lichaam willen vertroetelen en relaxen... !Terug naar het overzicht.....