Massage overzicht

Hieronder vind je een overzicht van de massages die in mijn praktijk worden gegeven.
 


Ontspanningsmassage:

Ontspanningsmassage is, zoals het woord zelf al zegt, bedoeld voor ontspanning en is niet zozeer gericht op genezing. Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen, het stelt je in staat om alle zorgen, stress en spanning los te laten en het kan oververmoeidheid en zelfs depressiviteit wegnemen.
lees meer.......

 


Hotstone massage:

Bij deze diepgaande massage wordt gebruik gemaakt van gepolijste stenen van verschillende formaten, die tot een temperatuur van 45 50 graden worden verwarmd. Tijdens het masseren met deze stenen, zal de genezende warmte-energie diep in uw gewrichten en spieren doordringen.
lees meer........


 

Chocolade massage:

De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Verzachtend en "gulzig",
een moment van heerlijke ontspanning geeft, het gaat om een zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan.
lees meer........


 

Sportmassage:

Een stimulerende massage of sederende massage. Sport eist vaak zware belastingen van het lichaam. Als voorbereiding (stimulerend) op belasting en herstel (sederend) na belasting heeft de sportmasseur zich een belangrijke plaats in de begeleiding van de sportman/vrouw veroverd.
lees meer........


 

Tapen en bandageren:

Hierover volgt binnenkort meer


 

Stoelmassage:

Stoelmassage is een drukpuntmassage voor de bevordering van de lichamelijke conditie en voor het voorkomen van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI (tegenwoordig CANS genaamd) en de symptomen van stress.
lees meer........